شرکت مخمل و ابریشم کاشان، به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اقدام به طراحی و چاپ چهره این شهید والا مقام نمود.
شرکت مخمل و ابریشم کاشان، به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اقدام به طراحی و چاپ چهره این شهید والا مقام نمود.
این اقدام کارخانه مخمل و ابریشم کاشان بهصورت خود جوش و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی و همچنین به منظور پاسداشت مقام شهید حاج قاسم سلیمانی انجام شده است.
طراحی و تولید تصویر شهید قاسم سلیمانی بهصورت چند رنگ روی پارچه برای اولین بار در شرکت مخمل و ابریشم کاشان انجام شده است.
طراحان و مهندسان شرکت مخمل و ابریشم نیز هدفشان از طراحی و تولید این پارچه را ابراز ارادت به سردار سلیمانی و مجاهدتهای خالصانه ایشان عنوان کردند.
سرهنگ پاسدار کریم اکبری، فرمانده سپاه پاسداران شهرستان کاشان، در جریان رونمایی از چهره چاپ شده سردار شهید قاسم سلیمانی در شرکت مخمل و ابریشم کاشان، در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید گرانقدر، اظهار داشت: مدیران و کارکنان کارخانه مخمل و ابریشم کاشان با اقدام پسندیده طراحی و چاپ تمثال شهید قاسم سلیمانی، یاد و خاطره این شهید والا مقام را زنده نگه داشتند.
او همچنین از مدیریت، مهندسین و طراحان و کارکنان شرکت مخمل و ابریشم کاشان تشکر و قدردانی کرد و گفت: امیدواریم تا همیشه بتوانیم در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی گامی محکم برداریم تا رضایت و خشنودی شهیدان را کسب کنیم.